Innolux on näkyvästi mukana Helsinki Design Week tapahtumissa. Tutustu syksyn Innolux -tapahtumakalenteriin sekä Design Weekin ohjelmaan.
Innolux Candeot Jyväskylän asuntomessuilla 2014
Osallistu Innoluxin kesäkilpailuun! Julkaise Instagramissa kuva Innolux-tuotteesta osana sisustusta tunnisteen #innoluxdesign kanssa. Julkaisijoiden kesken arvotaan Innolux-valaisin! Voittaja saa valita omakseen Innolux Lisan, Lauran tai Ruudun. Julkaise kuvasi viimeistään 30.11.2014.
Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme paremmin nyt ja tulevaisuudessa ja kehitämmekin sivustojemme toimintaa aktiivisesti julkaisun jälkeen. Sivuillamme täysin uusia toimintoja ovat valikoiva tuotehaku, sekä paremmin eri mobiililaitteilla toimiva responsiivinen rakenne.
Innoluxin uutuudet 2014 juhlistavat hyvää valoa ja suomalaista suunnittelua. Tutustu tulevaisuuden klassikkoihin nyt! Innolux design -malliston valaisimissa on tärkeää tyylikkyys, energiataloudellisuus sekä hyvä häikäisynsuojaus. Mallistossa on moderneja nyky-suunnittelijoiden valaisimia sekä uudelleen tuotantoon otettuja klassikkoja.
Innolux Kubo-terassivalaisin IP44
Mistä tunnistat hyvän terassivalaisimen? Innoluxin terassivalaisimet ovat paitsi kauniita, myös monikäyttöisiä. Innolux Design -malliston valaisimista Q-valaisin, Kubo, Origo sekä Pinja valloittavat nyt myös ulkotilan. Näillä valaisimilla voit valaista hämärät hetket miellyttävästi niin parvekkeella, terassilla kuin puutarharyhmän yhteydessä.
Outlet myymälä on poikkeuksellisesti suljettu Helsiki Design Weekin yhteydessä järjestettävien myyntitapahtumien aikana la 6.9 sekä to-la 11.-13.9. Tervetuloa ostoksille Design Marketiin 6.-7.9 sekä Habitare -messuille 10-14.9.