Innoluxille hyvä valo merkitsee kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävää, häikäisemätöntä ja käyttötarkoitukseen sopivaa valoa. Hyvä valo on lähtökohtana myös vuoden 2014 uutuusmalliston suunnittelussa.
Missä uutuusvärissä tahtoisit nähdä Innolux Candeon? Vastaa ja osallistu kilpailuun viimeistään 31.12.2014 ja voit voittaa itsellesi Innolux Candeon!
Get Nord messujen Light und Schatten -tapahtumassa on esillä Katriina Nuutisen suunnittelema kirkasvalo/tunnelmavalo Innolux Candeo ja Samuli Naamangan veikeät, keraamiset Innolux Lambada-valaisimet.
Innolux Candeot Jyväskylän asuntomessuilla 2014
Osallistu Innoluxin kesäkilpailuun! Julkaise Instagramissa kuva Innolux-tuotteesta osana sisustusta tunnisteen #innoluxdesign kanssa. Julkaisijoiden kesken arvotaan Innolux-valaisin! Voittaja saa valita omakseen Innolux Lisan, Lauran tai Ruudun. Julkaise kuvasi viimeistään 30.11.2014.
Innoluxin uutuudet 2014 juhlistavat hyvää valoa ja suomalaista suunnittelua. Tutustu tulevaisuuden klassikkoihin nyt! Innolux design -malliston valaisimissa on tärkeää tyylikkyys, energiataloudellisuus sekä hyvä häikäisynsuojaus. Mallistossa on moderneja nyky-suunnittelijoiden valaisimia sekä uudelleen tuotantoon otettuja klassikkoja.
Nyt valikoimassa runsaasti Helsinki Design Week -tapahtumista palautuneita malleja. Tervetuloa tekemään löytöjä.