Akava on myöntänyt vuoden 2014 yrittäjäpalkinnon tekniikan tohtori, toimitusjohtaja Jukka Jokiniemelle. Akavan yrittäjäpalkinto myönnettiin nyt neljättä kertaa ja se luovutettiin Jokiniemelle Akavan syysliittokokouksen yhteydessä Helsingissä.
Stureplan-kauppakeskuksen asiakkaat voivat poiketa kirkasvalohuoneeseen nauttimaan kirkasvalohoidosta.
Innoluxille hyvä valo merkitsee kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävää, häikäisemätöntä ja käyttötarkoitukseen sopivaa valoa. Hyvä valo on lähtökohtana myös vuoden 2014 uutuusmalliston suunnittelussa.
Missä uutuusvärissä tahtoisit nähdä Innolux Candeon? Vastaa ja osallistu kilpailuun viimeistään 31.12.2014 ja voit voittaa itsellesi Innolux Candeon!
Get Nord messujen Light und Schatten -tapahtumassa on esillä Katriina Nuutisen suunnittelema kirkasvalo/tunnelmavalo Innolux Candeo ja Samuli Naamangan veikeät, keraamiset Innolux Lambada-valaisimet.
Modern art osana kotoisaa tunnelmaa.
Osallistu Innoluxin kesäkilpailuun! Julkaise Instagramissa kuva Innolux-tuotteesta osana sisustusta tunnisteen #innoluxdesign kanssa. Julkaisijoiden kesken arvotaan Innolux-valaisin! Voittaja saa valita omakseen Innolux Lisan, Lauran tai Ruudun. Julkaise kuvasi viimeistään 31.12.2014.