Verkkokaupan toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleiset tilaus- ja toimitusehdot – Innolux-verkkokauppa

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 15,1 alkaen toistaiseksi. Toimitusehtoja sovelletaan Innojok Oy (jäljempänä myyjä) ja asiakkaan (jäljempänä ostaja) välisessä kaupassa ellei toisin ole sovittu. Innojok Oy on sähkötukkuliike, joka harjoittaa kaupankäyntiä yritys- ja yksityisasiakkaiden kanssa. Oikeus muutoksiin pidätetään. Innolux on Innojok Oy:n tuotemerkki.

 

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.

 

Yritysasiakkaiden ja Innojok Oy:n välisessä kauppasopimuksessa sovelletaan Suomen kauppalakia ellei näissä sopimusehdoissa ole toisin määrätty. Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen.

 

Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yrityksen virallinen nimi, y-tunnus, yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä, postiosoite sekä postinumero ja -toimipaikka ja laskutusosoite, sekä mahdollinen verkkolaskuosoite sekä välittäjätunnus.

 

Toimitusaika-arviot on laadittu maahantuojien ja valmistajien antamien tietojen perusteella. Innojok Oy ei ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä.

 

Hinnat:
Tuotteiden hinnat ovat tuotteen tilauspäivänä voimassaolevan hinnaston mukaisia. Arvonlisävero laskutetaan ostajalta kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti..

 

Tarjous:
Myyjän tarjoukset ovat voimassa tarjouksessa mainitun ajan. Mikäli voimassaoloaikaa ei ole mainittu, tarjous on voimassa 30 päivää tarjouksen päiväyksestä lukien.

 

Tilinavaus/Maksuehdot yritysasiakkaille ja yhteistyökumppaneille:
Uusi ostaja saa myyjältä tilinavauslomakkeen. Tilinavaukseen varaamme 2–3 arkipäivää. Myyjämme ottaa teihin yhteyttä tilinavauksen jälkeen. Laskutusasiakkaat 14 pvä netto/sopimuksen mukaan. Tilatut tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes kauppahinta on kokonaan maksettu.

 

Tilaus:
Sitova kauppasopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua Innojok Oy:n järjestelmään. Myyjä lähettää ostajalle sähköpostilla tilausvahvistuksen.

 

Toimitusaika:

Varastossa olevat tuotteet toimitetaan seitsemän (7) arkipäivän kuluessa myyjän varastosta ostajan toimipaikkaan. Myyjä ei vastaa kuljetusliikkeen syystä aiheutuviin aikataulumuutoksiin.

Ostajan tulee vastaanotettaessa tarkastaa toimituksen kunto. Mikäli se ei vastaa tilausta, siitä on ilmoitettava myyjälle neljän (4) pv kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Kuljetusvauriot on ilmoitettava kuljetuksesta vastaavalle, mahdollisuuksien mukaan kirjattava heti rahtikirjaan.

 

Toimitus- ja pakkauskustannukset:
Toimitus- ja pakkauskustannukset ilmenevät tilausvahvistuksessa. Ne määräytyvät toimituksen koon mukaan ja ne lisätään kauppahintaan, mikäli muuta ei ole sovittu. Rahtivapausraja on ostajakohtainen.

 

Nouto postin toimipisteestä:
Noutotilauksissa ostaja saa vahvistuksen tekstiviestillä matkapuhelinnumeroonsa (sähköpostiinsa), kun tuotteet ovat noudettavissa. Mikäli tuotteita ei ole noudettu 14 vuorokauden kuluessa ensimmäisestä ilmoituksesta, tilatut tuotteet palautetaan lähettäjälle. Huomioithan, että noutamatta jätetty tilaus ei ole tilauksen peruutus.

 

Jälkitoimitus:
Mikäli myyjästä johtuvista syistä tilauksen kaikkia tuotteita ei saada lähtemään kerralla luvatun toimitusajan puitteissa eikä ostaja voi hyväksyä toimituksen viivästymistä tilauksen kaikkien tuotteiden osalta, voidaan toimitus toimittaa osatoimituksena niiden tuotteiden osalta, mitkä löytyvät varastosta. Jälkitoimitukseen jääneet tuotteet toimitetaan mahdollisimman pian myyjän kustannuksella tuotteiden saavuttua varastoon tai sopimuksen mukaan seuraavan tilauksen toimituksen yhteydessä.

 

Maksaminen verkkokaupassa

eMaksut-maksupalvelun tarjoaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen ei voi nähdä tietojasi. Maksun saajana on Maksuturva Group Oy.

Verkkopankit

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Kortilla maksaessasi kauppa syntyy asiakkaan ja Maksuturva Group Oy:n välille. Verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet tai palvelut ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Maksun saajana näkyy Maksuturva Group Oy, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.

 

Yhteystiedot:
Maksuturva Group Oy
y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5
02150 ESPOO
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
www.maksuturva.fi

 

Reklamaatiot:

Jos toimitettu tavara on joltakin osin virheellinen tai lähetys on puutteellinen, ostajan tulee ilmoittaa virheestä myyjälle neljän (4) arkipäivän kuluessa tavaran vastaanottopäivästä. Reklamaatiotilanteessa, missä toimitus ei vastaa tilausta, toimituksessa on kuljetus- tai muu vaurio on siitä aina ilmoitettava Innojok Oy:n asianomaiselle myyjälle. Myyjän kanssa sovitaan tarvittavista toimenpiteistä; korjaus, vaihto tai hyvitys. Tavara on palautettava 14 arkipäivän kuluessa vastaanottopäivästä myyjän varastoon.

Jos toimitettu tilaus peruutetaan jostain muusta kuin edellä mainitusta syystä, tuotteet hyvitetään, mutta rahtikulut jäävät asiakkaan vastuulle.

 

Palautusehdot ja palautusohjeet:

Mikäli haluatte palauttaa tuotteen, on teidän tehtävä peruutusilmoitus verkkokaupan asiakaspalautuslomakkeella neljän (4) arkipäivän kuluessa tavaran vastaanottopäivästä. Tavara on palautettava toimittajalle postin asiakaspalautuksena 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät riitä kaupan peruuttamiseksi.

Palautus tapahtuu toimittamalla tavara alkuperäisessä pakkauksessa postin toimipisteeseen. Paketoi tuote tuotepakkaukseensa samalla tavalla kuin se oli saapuessaan. Älä lähetä tuotetta ilman suojaavaa paketointia. Pakkauksen mukana on toimitettava täytetty asiakaspalautuslomake, joka on toimitettu tuotepakkauksessa. Postiin ilmoitetaan asiakaspalautuksen tiedoiksi Innolux-verkkokauppa.

Palautuslomakkeen täyttö:

  • Liitä täytetty palautuslomake pakkauksen sisälle. Täytä kaikki palautuslomakkeessa pyydetyt tiedot kohta kohdalta.
  • Kirjoita pakkauksessa toimitettuun osoitekorttiin: Asiakaspalautus Innolux-verkkokauppa ja kiinnitä osoitekortti näkyvästi paketin päälle.

Palautuksen vastaanottamisesta tulee ilmoitus asiakkaan palautuslomakkeessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, kun lähetys on saapunut myyjän varastoon. Varat palautetaan Asiakkaalle sen jälkeen kun Maksuturva on vastaanottanut verkkokauppiaalta luotettavan selvityksen siitä, että mahdollinen väärä tai viallinen tuote on palautettu Verkkokauppiaalle ja/tai Verkkokauppias on hyväksynyt tuotteen tai palvelun peruutuksen.

Mikäli Asiakas on käyttänyt luottotyyppistä maksutapaa eikä Asiakas ole vielä maksanut luottoa asianomaiselle Rahoituslaitokselle, palautetaan varat Rahoituslaitokselle.

 

Takuu:
Myyjä sitoutuu antamaan toimittamilleen tavaroille valmistajan myöntämän takuun materiaalin ja valmistuksen osalta. Takuuajan katsotaan alkavan tavaran toimituspäivästä. Takuu ei käsitä vaurioita, joiden aiheuttajana on onnettomuus tai tavaran muunlainen laiminlyönti. Takuuseen vetoaminen edellyttää, että ostaja on puolestaan oikein täyttänyt toimituksesta johtuvat ja sopimuksessa määritellyt velvollisuutensa.

 

Myyjän vastuu:
Vian ollessa myyjän vastuulla tulee myyjän olosuhteisiin nähden kohtuullisessa ajassa ottaa tavara takaisin, korvata tai korjata se omalla kustannuksellaan. Reklamaatio tulee tehdä myyjälle neljän (4) arkipäivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Jos asiakkaan on olosuhteiden perusteella ollut mahdotonta todeta vikaa määräajan puitteissa, voidaan myyjän suostumuksella, myös myöhemmin saapuva vaatimus huomioida.

Myyjän vastuu koskee ainoastaan vikoja ja puutteita, jotka syntyvät vain tavaraa oikein käytettäessä ja oikeissa työolosuhteissa. Ostajan itse aiheuttamat virheet, väärät asennukset, huollot ja korjaukset, materiaalit, toimintatavat tai tuotantoprosessissa olevat puutteet ja virheet eivät kuulu myyjän vastuun piiriin. Myös tavaran normaali kuluminen ja huononeminen ovat poissa myyjän vastuusta.

Myyjän korvausvastuu vahingosta on aina korkeintaan virheellisten, puutteellisten, viivästyneiden tai toimittamattomien tuotteiden tai toimituserän kauppahinnan tai osakauppahinnan suuruinen. Myyjä ei vastaa mainittujen vikojen tai puutteiden ostajalle mahdollisesti aiheutuvista tuotannon tai myyntivoittojen menetyksistä eikä muistakaan epäsuorista asiakkaalle aiheutuvista kuluista.

 

Ostajan velvollisuudet:
Ostaja sitoutuu suorittamaan kauppahinnan, mahdolliset viivästyskorot ja perintäkulut. Ostajan tulee toimia, ja palauttaa tuote/tuotteet mahdollisessa reklamaatiotilanteessa näissä toimitusehdoissa mainitulla tavalla.