suomeksi | In English | På svenska | en francais | auf Deutsch

Kuplat ja Taifuuni riippuvalaisimet
Kirkasvalo valintakone Valaisin valintakoneInnolux – Home of Good Light.

Innolux on viihtyisän ja kodikkaan valaistuksen asiantuntija. Tuotteissamme yhdistyvät hyvä valo, toimivuus sekä tyylikäs suomalainen muotoilu.

Tarjoamme skandinaavisesta sisustamisesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille kattavan valikoiman valaistusratkaisuja. Innoluxin hyvä valo ja laadukas muotoilu saavat aikaan hyvää mieltä. Terveysvaikutteiset valoratkaisumme edesauttavat kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Hyvä valo merkitsee valaisimia, jotka eivät häikäise ja pystyvät tarvittaessa vastaamaan näkemisen erityistarpeisiin. Innoluxin muotoilu on kansainvälisesti palkittua. Tuotteemme ovat innovatiivisia ja tutkitusti tehokkaita.

Innolux-mallistoja on kolme, Design, Bright ja Pro.

Innolux Design -mallisto tuo tunnelman ja hyvän, häikäisemättömän valon lähelle ihmistä – luotettavasti ja kohtuuhinnalla, suomalaiseen laatuun ja tekemiseen luottaen.

Innolux Bright tarjoaa suomalaiseen tietotaitoon perustuvia, funktionaalisia, esteettisiä ja terveyttä sekä hyvinvointia lisääviä kirkasvalolaitteita.

Innolux Pro on valikoima laadukkaista komponenteista valmistettuja, luotettavia ja pitkäikäisiä valaisimia. Nopea toimitusaika, helppo asennettavuus ja hyvä varaosien saatavuus tekevät meistä luotettavan kumppanin kaikenlaisiin projekteihin.Lumi_3

Nostamme tasaisin väliajoin esiin Innoluxin ajankohtaisia aiheita, Innolux-mallistojen valaisimia, valaisimien suunnittelijoita sekä kiinnostavia tarinoita tuotteiden synnystä. Maaliskuussa esittelemme Innolux Design -malliston klassikkolasivalaisimia, jotka on suunnitellut Lisa Johansson-Pape. Nämä pääosin Sipuli-sarjan lasivalaisimet olivat jo aikoinaan myyntimenestyksiä ja saivat useita palkintoja 1950-luvulla. Lue lisää.

 INNOLUX DESIGN JA BRIGHTINNOLUX PRO
Selaa Innolux Design ja Bright -kuvastoamme 2013-2014

Lataa Innolux Design ja Bright -kuvastomme 2013-2014 (pdf 7,6 Mt)
Selaa Innolux Pro-kuvastoamme 2013-2014


Lataa Innolux Pro-kuvastomme 2013-2014 (pdf 3,15 Mt)

Sivun alkuun

30.1.14 Innolux Candeo -kirkasvalo palkittiin Fennia Prize 14 -muotoilukilpailussa kunniamaininnalla.

Katriina Nuutisen suunnittelema Candeo yhdistää kirkasvalolaitteen ja perinteisen riippuvalaisimen.

Lue tästä lisää.

7.10.2013 Innojok 20 vuotta

6.10.2013 tuli kuluneeksi tasan 20 vuotta Innojok Oy:n perustamisesta. Kahteen vuosikymmeneen on mahtunut paljon.
Lue tästä lisää.

12.9.2013 Habitare Helsingin Messukeskuksessa

Innolux-mallisto oli kattavasti esillä Habitaressa 18.-22.9.2013. Juhlavuotemme kunniaksi olemme lanseeraaneet vuoden 2013 aikana yhteensä yli 20 uutta valaisinta, jotka olivat esillä messuilla.

4.9.2013 Innolux-brändiuudistus

Tänä vuonna tulee täyteen 20 vuotta siitä, kun Jukka Jokiniemi perusti Innojok Oy:n. Uudistimme brändistrategiamme ja visuaalisen ilmeemme juhlavuoden kunniaksi.

Innojok on markkinoitavan Innolux-brändin taustaorganisaatio, ja Innojok-tunnusta käytetään yrityksen yhteydessä.

 Innojok logo

Lue tästä lisää.

4.6.2013 Kirkasvalokilpailun tulokset

Innojok on edelläkävijä kirkasvalolaitteiden kehityksessä. Halusimme tuoretta näkemystä siitä millainen tulevaisuuden Innolux-kirkasvalolaite voisi olla. Valikoitu joukko muotoilunopiskelijoita Turun ammattikorkeakoulusta laati ehdotukset talvella 2012. Internetsivustollamme järjestetyssä kirkasvalokilpailussa eniten ääniä sai Jarkko Ojan suunnittelema Tube. Lue tästä lisää.

22.5.2013 Innojok lanseerasi juhlavuotensa valaisinuutuuksia

Innojok on tuonut hyvää valoa suomalaisiin koteihin jo kaksi vuosikymmentä. Juhlavuoden kunniaksi Innojok lanseeraa tänä vuonna yhteensä 20 uutta valaisinta. Uutuuksista suurin osa esiteltiin lehdistölle Helsingissä 22.5. Lue tästä lisää.


Low Vision Inno Oy