Akavan vuoden yrittäjä on Innoluxin Jukka Jokiniemi!

Akava on myöntänyt vuoden 2014 yrittäjäpalkinnon tekniikan tohtori, toimitusjohtaja Jukka Jokiniemelle. Akavan yrittäjäpalkinto myönnettiin nyt neljättä kertaa ja se luovutettiin Jokiniemelle Akavan syysliittokokouksen yhteydessä Helsingissä.

"Jokiniemi luo myönteistä kuvaa korkeaan osaamiseen perustuvasta yrittäjyydestä. Jokiniemi on myönteinen, ennakkoluuloton ja pelkäämätön. Siksi hän on hyvä valinta Akavan yrittäjäpalkinnon saajaksi" kertoo Akavan yrittäjäpalkintotyöryhmän puheenjohtaja Jarmo Hyvärinen.

Jokiniemi on palkittu urastaan yrittäjänä ja valaistusalan kehittäjänä. Hän on saanut tunnustusta myös osatyökykyisten työllistämiseksi tekemästään työstä. Jokiniemi on suosittu luennoitsija, joka on asiantuntija sekä yrittäjyyden että moniaistisuuden aloilla. Hän luennoi yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa, lukioissa sekä seminaareissa.

Jokiniemi on TEK:n jäsen. "Akavan yrittäjäpalkinto on minulle erityisen merkittävä kahdestakin syystä. Se, että saamani tunnustus tulee omilta joukoilta ja akavalaisilta kollegoilta – niiltä, joiden kanssa teen yhteistyötä sekä myös niiltä, joita työllistän, Jokiniemi kiittää. Tämä palkinto on tunnustus paitsi jokaiselle Innojokin työntekijälle, myös laajalle yhteystyöverkostollemme. Yhdessä luomme valoisampaa tulevaisuutta."

Lue koko juttu Akavan sivuilta ja haastattelu TEK:n sivuilta.

Aiheesta myös Varsinais-Suomen yrittäjien sivuilla  ja Kauppalehdessä.