Etsimme harjoittelijoita

Opiskelija, tahdotko käytännön kokemusta muotoilija/insinööri/graafikko -tutkintosi tueksi? Innolux-harjoittelijana pääset tekemään monipuolisesti oikeita valaisinmuotoilun tehtäviä.

Innojok on kotimainen valaisinvalmistaja, jonka tuotekehitys, myynti, markkinointi ja varastointi tapahtuvat Suomessa. Tuotteet myös valmistetaan Suomessa. Valikoimaamme kuuluu niin ajattomia klassikoita kuin moderneja nykysuunnittelijoiden valaisimia ja kirkasvalolaitteita. Innojokin tuotteita markkinoidaan Innolux-tuotemerkin alla.
Nyt etsimme harjoittelijoita monipuolisiin tehtäviin Kontulan konttorillemme (Sirrikuja 3 L, 00940 Helsinki) syksy-talvelle 2016-2017.

Tarjoamme harjoittelijalle luovan ja rennon työympäristön sekä mahdollisuuden osallistua monipuolisesti valaisinmuotoiluun ja -markkinointiin sekä näiden tuotekehitykseen liittyviin tehtäviin. Meillä saat vastuuta sen verran, kuin tahdot ottaa. Harjoittelun sisältö ja tavoitteet sovitaan henkiölkohtaisesti harjoittelijan kanssa parhaiten hänen tarpeitaan tukemaan. Harjoittelijan tehtäviin voi kuulua monenlaista tuotteiden, visuaalisen ja tuotantomateriaalin valmistelua sekä vaihtelevia järjestely-, organisointi- ja suunnittelutehtäviä.

Toivomme harjoittelijalta valmiutta hyvinkin erityylisten tehtävien vastaanottamiseen ja loppuun viemiseen, oma-aloitteisuutta, kiinnostusta muotoilualaan + valaistukseen sekä vähintään perusosaamista kuvankäsittelyssä (Adobe-tuotteet) ja 3D-mallintamisessa  (Rhinoceros). Hyvä kuvankäsittelyosaaminen ja valokuvaustaidot suuri plussa!

Työharjoittelun aloitusajankohta, kesto ja viikottainen pituus sovitaan valitun harjoittelijan kanssa. Harjoittelusta ei makseta palkkaa.

Lähetä lyhyt hakemuksesi sekä cv ja portfolio (miel. linkkinä) miia.suvi@innojok.fi -osoitteeseen. Otsikoksi “Harjoittelijaksi Innojokiin”.