Habitare 2017 tunnelmia

Kotimainen valaisintalo Innolux esitteli Habitaressa suomalaista huippumuotoilua laajalla mallistollaan. Kiitos ihanista kohtaamisista messuilla, valoisaa syksyä ja nähdään taas!

Habitaressa oli nähtävillä sekä uutuusvalaisimiamme että klassikkomallejamme niin design-valaisimista kuin kirkasvalolaitteista - mm. käsityönä valmistettu Suomi100-vuoden Senator-valaisin. Numeroitu ja signeerattu 100 kappaleen juhlavuoden erä on Lisa Johansson-Papen jo vuonna 1947 suunnittelema ja Innoluxin valmistama keräilyharvinaisuus.

Esillä oli myös saman suunnittelija Suomi100-juhlavuoden Lisa-valaisimet, jotka ovat saaneet samettisen mustikansinisen erikoisvärin.

Laaja mallistomme kasvoi suunnittelija Tapio Anttilan uudistetuilla klassikoilla ja täysin uusilla valaisimilla, jotka valmistaa nyt Suomen johtava valaisintalo Innolux.

Innoluxin uutuussuunnittelija on myös Mari Isopahkala, joka on muotoillut upean Leiju-vitriinivalaisimen. Sen sisään voi asetella omia aarteita, jotka led-valon ansiosta nousevat kauniisti esille.

Voit tutustua uutuuksimme tarkemmin myös täältä. Painokelpoiset kuvat valaisimista löytyvät verkkosivuiltamme osoitteesta www.innolux.fi/media. Uutuusmateriaalia myös verkkosivuiltamme.