Habitare 2019

Tervetuloa Innoluxin osastolle 6f2 Habitareen. Osastomme juhlistaa uustuotannossamme olevia ajattomia ja laadukkaita klassikoita.

Innoluxin uustuotannossa olevat klassikkomallit ovat merkittävä osa suomalaista valaisinhistoriaa. Tuotteidemme suunnittelijoihin kuuluvat Lisa Johansson-Pape sekä Yki Nummi olivat aikansa lahjakkaimpia muotoilijoita 1950–60 -luvulla. He suunnittelivat valaisimia Suomen suurimmalle tavaratalolle Stockmannille, jolla oli oma Orno-niminen tuotantoyksikkö. 1980-luvulla vanhat klassikot alkoivat jäädä unohduksiin. Kymmenisen vuotta sitten Innolux aloitti tiiviin yhteistyön suunnittelijoiden perikuntien kanssa, kunnioittaen alkuperäisiä ajatuksia ja suunnitelmia. Kiitos tämän yhteistyön, nämä ajattomat ja korkealaatuiset valaisimet ovat tänäkin päivänä saatavilla modernien klassikoidemme lisäksi. 

Vastuullisuus ja kestävyys ohjaavat ihmisten valintoja kulutuskäyttäytymisessä. Valaisimet eivät ole poikkeus ja siksi pitkäikäiset, ajattomat klassikot ovat varma ja laadukas valinta. Valaisimissa kiinnitetään entistä enemmän huomiota valaistuksen laatuun, niiden luomaan tunnelmaan ja tuotteiden monikäyttöisyyteen. Innolux-klassikoiden avulla haluamme tarjota asiakkaillemme laatua ja ajatonta muotoilua joka kestää sukupolvelta toiselle.

Tervetuloa juhlistamaan suomalaista muotoilua ja hyvää valoa!

Osastomme on suunnitellut Anna-Kaisa Melvas.