Innolux on ID Helsingissä - tervetuloa!

Hyvää valoa myös projekteihin!

Innolux on mukana projektisisustamisen ammattilaisille suunnattussa tapahtumassa ID Helsingissä Telakalla 11.-12.9.2018.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan osastollemme 050, esittelyssä on syksyn uutuudet!

LAMBADA SAVU
Samuli Naamangan suunnittelemaan Lambada- valaisimeen on käytetty uudenlaista valmistustekniikkaa, josta syntyi Innolux Lambada Savu. Tuote on tuhkalasitteella poltettu, Suomessa käsin valmistettu keramiikkavalaisin. Valaisimessa on vaikutteita japanilaisesta taidekeramiikasta. Jokainen tuote on uniikki. Valaisinta valmistetaan rajattu erä.

VALOVOIMA MINI
Harri Koskisen suunnittelema Innolux Valovoima tuoteperhe saa pöytä- ja lattiavalaisimen rinnalle odotetun Valovoiman Minin. Kompakti ja minimalistisempi Valovoima Mini on työpöydälle suunniteltu kirkasvalo, jonka voi halutessaan myös ripustaa roikkumaan kauniista, kasviparkitusta nahkahihnastaan. Työpöydällä valaisimen voi asettaa lepäämään saarnipuiseen kiilatukeen jossa on kätevät magneettikiinnikkeet. Valoima Miniä pystyy jokainen käyttämään yksilöllisesti.

VALOVOIMA VÄRIT
Innolux Valovoima pöytävalaisimesta esitellään kolme uutta väriä: harmaa, musta ja punainen. Yksi väreistä tulee jäämään Innoluxin pysyvään mallistoon.

SENATOR GREY
Innoluxin uudelleen tuotantoon ottama, Lisa Johanson-Papen suunnittelema klassikovalaisin Senator on nyt saatavilla myös grafiitinharmaalla kuvulla.
Kokonaan käsityönä valmistetut pöytä- ja lattiavalaisimet ja niiden laadukkaat materiaalit henkivät arvokkuutta. Kimmeltävä grafiitinharmaa kupu tuo valaisimen tälle aikakaudelle. Kiiltävät messinkiosat sekä nahkakierteinen varsiosa tehdään yhä tinkimättömänä käsityönä vanhojen mestareiden taidonnäytteinä kestämään sukupolvelta toiselle.
Innolux valmistaa Lisa Johansson-Papen tuotantoa yhteistyössä perikunnan kanssa.