Innolux ID Helsinki -ammattilaistapahtumassa

Innolux on mukana projektisisustamisen ammattilaisille ja hankintapäättäjille suunnatussa ID Helsinki -tapahtumassa syyskuussa Helsingin Telakalla.

Projektisisustamisen ammattilaisille ja hankintapäättäjille suunnattu ID Helsinki on intensiivinen, laadukas tapahtuma tehdä kauppaa ja verkostoitua.

Messuosastoilla ovat tavattavissa alan johtavat yritykset, jotka edustavat yhteensä satoja suomalaisia ja kansainvälisiä tuote- ja palveluntarjoajia. Kaksipäiväinen asiantuntijaohjelma antaa ajankohtaista tietoutta ja tulevaisuuden näkymiä jokapäiväiseen tulokselliseen työskentelyyn. Innoluxin osastolla voit tutustua kattavan projektivalaisinvalikoimamme helmiin ja keskustella valaistuksen asiantuntijoiden kanssa.

Vuoden 2016 teemana jatkavat julkiset tilat, toimistot ja työympäristöt. ID Helsinki on rekisteröityville ammattilaiskävijöille maksuton tapahtuma.

ID Helsinki 2016 on avoinna

  • Tiistaina 6.9. klo 9-19 (Afternoon Party klo 16-19)
  • Keskiviikkona 7.9. klo 9-18.

ID Helsinki muodostuu messuosastoista, asiantuntijapuheenvuoroista, keskusteluista sekä iltapäivän Afternoon Partystä. Kävijöille sisäänpääsy ja ohjelma on maksutonta. Afternoon Party on tavallista aukioloaikaa, astetta rennommassa tunnelmassa.

Paikkana on Tapahtumakeskus Telakka Helsingin Hernesaaressa, Henry Fordin katu 6.