Innolux ja Taitoluistelun MM-kilpailut

Kotimainen valaisinvalmistaja Innolux on mukana Taitoluistelun MM-kilpailuissa 29.3.–2.4.2017 Helsingissä.

Taitoluistelun MM-kilpailujen Skaters & Family Loungessa on esillä Innoluxin veistokselliset, jääpaloja muistuttavat Kubo-kirkasvalolaitteet ja Kubo-lattiavalaisimet sekä herkät, huurretta muistuttavat Frost jalka- ja pöytävalaisimet. Kubo-tuoteperhe on Eero Aarnion suunnittelema vuonna 2009, pitsimäinen Frost on puolestaan Henna Mantereen suunnittelema ja käsityönä valmistama valaisinperhe. Mukana Skaters & Family Loungessa ovat myös aaltoilevat Aurora-kirkasvalolaitteet, jotka ovat himmennettävissä.

Media Loungessa ovat esillä teräviä ja pyöreitä muotoja yhdistävät valkoiset Pasila-jalkavalaisimet sekä -pöytävalaisin. Lisäksi esittelemme taitoluistelukilpailuja seuraamaan tulevalle lehdistölle suomalaisen huippumuotoilijan, Harri Koskisen suunnitteleman eleettömän, mutta funktionaalisen Valovoima-pöytävalaisimen, joka toimii loistavasti niin työvalona kuin kirkasvalolaitteena säädettävyytensä ja himmennettävyytensä asioista.

Volunteers-tilassa ilahduttavat vapaaehtoistyöntekijöitä aaltoilevat Innolux Aurora-kirkasvalolaitteet, jotka ovat himmennettäviä sekä kulmikkaat, valkoiset Tosca-pöytävalaisimet.

Tapahtuma kerää suuren kansainvälisen yleisön. Paikalle odotetaan noin 65 000 kävijää kotimaasta ja maailmalta. Suomi pääseekin jälleen näyttämään kykynsä taidokkaana suurtapahtuman järjestäjänä.