Innolux Lux Helsingissä

Tule lataamaan lisää virtaa keskellä pimeintä vuodenaikaa! Kaamoshoitola on rentoutumiskeidas, josta löytyy mittava arsenaali kirkasvalolamppuja, mukavia löhöilytyynyjä ja soljuvaa ambientmusiikkia. Relax…

Innolux on mukana toteuttamassa Lux Helsingin aikana Annantalolla pystytettävää Kaamoshoitolaa. Esillä on kirkasvalolaitteita ja valaisimia rentouttavasti sisustetussa tilassa. Valon lisäksi tilassa on ambientmusiikkia sekä monenlaista ihmeteltävää lapsille.

Toteutus: Simo Koivunen, Innolux

 

Voit nauttia kotimaisesta kirkasvalosta myös Annantalon kahvilan puolella, jossa on Origo-kirkasvalolaitteita!

Lux Helsinki Valoleikkipuisto, Kaamoshoitola

6.–10.1. klo 17–22
Annantalo, Annankatu 30
Joka päivä klo 17-22, ellei toisin mainittu.
Kaikkeen ohjelmaan vapaa pääsy.

 

Innoluxin toimitusjohtaja Jukka Jokiniemi mukana myös Radio Helsingin moderoimassa valoaiheisessa paneelikeskustelussa torstaina 7.1. klo 19.30.

Valoa + Varjoa = Wellness. Paneelikeskustelun aiheena on "Mikä vaikutus valolla ja varjolla on hyvinvointiin"? Keskustelussa ovat mukana Helsinki by Light -kirjan kirjoittanut toimittaja Katja Pantzar, vuodenaikojen vaikutukset tunteva tutkimusprofessori Timo Partonen, valaisinvalmistaja Innojok Oy:n näkövammainen toimitusjohtaja Jukka Jokiniemi, Ilmatieteen laitoksen ilmastotutkija Reija Ruuhela sekä Lux Helsingin taiteellinen johtaja, valosuunnittelija Ilkka Paloniemi. Paneelikeskustelun moderoi Radio Helsingin Aleksi Pahkala.

LUX HELSINKI -KAHVILA
Aschan Café Jugend
Pohjoisesplanadi 19
Joka päivä klo 17-22

 

Tapahtuma Annantalon sivuilla

Tapahtuman Facebook-sivut

Lux Helsinki Facebookissa.