Innolux mukana ainutlaatuisessa KOTI-hankkeessa Habitaressa

Mitä syntyy, kun yhdistetään 60 suomalaista yritystä yhden katon alle? No ihana, kotimainen KOTI!

Syksyn 2016 Habitare-messuille rakentuu ennennäkemätön kokonaisuus, kun yli 60 yritystä rakentaa ja sisustaa 360 neliömetrin osastolle kokonaisen kodin. KOTI on Suomalaisen Työn Liiton konsepti, joka on osoitus Suomesta löytyvästä monipuolisesta osaamisesta. Projektia vetää Suomalaisen työn liitto ja tilan suunnittelee Helsinkiläinen sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia Kalliomäki.

"Habitaren syksyn teema Ovet auki! käsittelee muun muassa yhteisöllisyyttä ja kyläilykulttuuria. Suomalaisen Työn Liiton KOTI on harvinainen näin laajassa yhteistyössä rakennettu konsepti. Kävijöille se tarjoaa upean koosteen suomalaisesta osaamisesta ja kutsuu kylään elämyksellisellä tavalla", sanoo Habitaren ohjelmajohtaja Laura Sarvilinna.

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään 27. kerran 7.-11.9.2016 Helsingin Messukeskuksessa. KOTI sijaitsee uudistuvassa Habitaressa näkyvästi keskellä AHEAD!-aluetta pääkäytävän varrella. Lisätietoja KOTI-konseptista: www.suomalainentyo.fi/teemat/koti/

Innolux on mukana projektissa valaisemassa tilaa. Missä KOTI-tilassa valaisimemme nähdään, se jääköön vielä salaisuudeksi.