Innolux mukana Joulun ihanimmassa Books & Stuff -joulukaupassa

Books & Stuff -joulukaupan löydät Helsingin Torikorttelista

Books & Stuff -joulukauppa avaa ovensa joulukuussa Helsingissä. Torikortteleiden vanhaan liikehuoneistoon aukeava kauppa tulee palvelemaan lukutoukkia ja joululahjoja hankkivia päivittäin aina 23.12. asti. Nimensä mukaisesti kauppa tarjoaa Cozy Publishingin ja Gummeruksen lukuelämysten lisäksi myös muitakin kauniita, ihania löytöjä ja tarjouksia koteihin.

Joulukaupassa löydät monenlaisia Innoluxin design-valaisimia ja kirkasvalolaitteita helposti Helsingin sydämestä. Esillä on muun muassa Yki Nummen rakastettu klassikko Modern Art-pöytävalaisin sekä Kupoli-valaisimia monessa eri värissä, Mottowasabin suunnittelema Beagle-valaisin, syksyn uutuus Leiju-vitriinivalaisin, Aurora- ja Rondo LED -kirkasvalolaitteet, Eero Aarnion veikeä Origo ja paljon paljon muuta mukavaan jouluhintaan. Liikkeen valikoimiin kuuluvat Innoluxin valaisimien lisäksi myös Hakolan tuotteet, Heirolin keittiövälineet ja ruotsalaisen Svaneforsin samettituotteet sekä muutakin kaunista kotiin.

Lisäksi palvelemme joulukuussa myös Outlet-myymälässämme Helsingin Sirrikujalla. Katso tarkemmat aukioloajat Outletin sivuiltamme.

Lämpimästi tervetuloa!

Books & Stuff, 2.-23.12.2017avoinna ma-la 11-19, su 12-18  Torikorttelit, Aleksanterinkatu 22-24, Helsinki

 

Ylin kuva: Anna Huovinen, sisustus: Anna-Kaisa Melvas, Glorian Koti