Innolux mukana Kevätmessuilla 6-9.4.2017

Suomen johtava valaisinvalmistaja ja valaistuksen asiantuntija Innolux on mukana keväisessä suurtapahtumassa 6-9.4.2017 Helsingin messukeskuksessa, jossa on tarjolla ohjelmaa jokaiselle.

Kevätmessut koostuvat viidestä messusta: Oma Koti, OmaMökki, OmaPiha, Sisusta! ja Lähiruoka & Luomu.

Olemme mukana yhteistyössä Sissarit ry:n osastolla 3F31. Sisustussuunnittelijoiden 72-neliöinen osasto esittelee kodin erilaisia tiloja, ja tarjolla on myös asiantuntevaa opastusta Sissareiden neuvontapisteellä. Lisäksi osaston kahdessa työpajapisteessä voi kokeilla erilaisia tekniikoita. Osastoa valaisevat Innoluxin Design-valaisimet kuten Lisa Johansson-Papen jo vuonna 1947 suunnittelema Lisa 270 -riippuvalaisin eri väreissä.  Suomi 100 juhlavuoden kunniaksi esittelemme erikoisvärinä mustikansinisen Lisa-valaisimen. Kaikki Innolux-valaisimet ovat muunneltavissa projektikohtaisesti.  Innolux valmistaa valaisimia myös mittatilaustyönä. Innolux on Avainlippu-  ja Design from Finland –merkkien haltija. Kaunis ajaton muotoilu, skandinaavinen tyyli sekä korkea laatu tekevät Innolux-valaisimista kotiisi pitkäikäisen hyvänolon lähteen.

Perjantaina 7.4. klo 15 alkaen Innoluxin toimitusjohtaja Jukka Jokiniemi pitää esityksen valaistukseen liittyen Areenalavalla. Hän kertoo messuvieraille, miksi kannattaa panostaa valaistussuunnitteluun jo rakennusvaiheessa ja miksi valolla on niin suuri vaikutus ihmisen vireystilaan ja hyvinvointiin

Sunnuntaina 9.4. klo 11.30 Jukka Jokiniemi on mukana paneelikeskustelussa Areenalavalla. Keskustelussa pohditaan, miten saada apua valaistuksen haasteisiin ja tuoda kotiin hyvinvointia valaistuksen avulla. Innolux on tunnettu hyvästä valosta, joka on häikäisemätöntä ja vastaa tarvittaessa myös näkemisen erityistarpeisiin. Valaisintuotteidemme suunnittelussa otetaan huomioon alan uusimmat tieteelliset tutkimustulokset valon ja valoterapian positiivisista vaikutuksista.