Innolux valaisimia Onneli&Anneli-jatko-osaan

Innoluxin Lokki ja Kupoli-valaisimista valmistettiin herttaiset miniatyyriversiot Onneli&Anneli-elokuvan jatko-osaa varten.

Innolux Design-valaisimet pääsevät osaksi Onneli&Anneli-elokuvan jatko-osan lavastusta. Toteutimme elokuvan tuotannon pyynnöstä miniatyyriversiot Yki Nummen suunnittelemasta Kupoli-sarjasta sekä Lokki-riippuvalaisimesta.

Mallit valmistettiin tyhjiömuovaustekniikalla valoa läpikuultavasta polyeteenistä. Valaisinten valmistusta varten mallinnettiin 3D-ohjelmalla muotti, joka jyrsittiin koneellisesti. Muotti viimeisteltiin ja tyhjiömuovauskonetta käyttäen polyeteenilevy lämmitettiin muovaukseen sopivaksi ja imaistiin muotin päälle. Tämän jälkeen pienet valaisinkuvut leikattiin irti aihiosta ja viimeisteltiin kokoonliimausta varten.

Kokoonpanovaiheessa oli monta asiaa ratkaistavana. Pyöreä seisontajalka leikattiin laserilla akryylistä ja muut tarvikkeet löytyivät nukkekotiverkkokaupasta ja askartelutavaraliikkeestä. Miniatyyrivalaisimiin viritettiin myös sähköt, joten valaisimet toimivat ihan oikeasti!

Kurkista miniatyyrien valmistusprosessiin klikkaamalla yllä olevia kuvalinkkejä! 

Tutustu elokuvan nettisivuihin tästä.