Innoluxin osasto Tuurin Kyläkaupassa

Tuurin kyläkaupalle avautuu Pohjanmaan näyttävin ja komein Innolux-osasto Suomen johtavalta kirkasvalo- ja design-valaisinvalmistajalta.

Tuurin kyläkaupan uudella Innolux-valaisinosastolla on esillä laajasti suomalaisia klassikkovalaisimia sekä laadukkaita yleisvalaisimia, jotka suunnitellaan ja valmistetaan kotimaassa. Asiantuntemuksella osastolle valitut innovatiiviset ja ajattomat valaisimemme edustavat skandinaavista tyyliä, laatua ja toiminnallisuutta, ja ne kestävät sukupolvelta toiselle.

Innolux-valaisinten suunnittelijoihin kuuluu sekä Suomen tämän hetken mielenkiintoisimpia nimiä että maineikkaimpia suunnittelijoita 1950 ja 1960 -luvulta. Kaunis muotoilu ja korkea laatu tekevät Innolux-valaisimista kotiisi pitkäikäisen hyvänolon lähteen, ja ne luovat hyvää valoa ja tunnelmaa kaikkiin tiloihin ja tarpeisiin.

Innolux-osastolla saatte asiantuntevaa palvelua valaistuksesta ja siihen liittyvistä mahdollisuuksista. Kyläkaupassa onkin esillä kattava valikoima Innoluxin  ”hyvän valon” häikäisemättömiä valaisimia kaikkin tarpeisiin – niin huippulaadukkaita moderneja valaisimia ja nykypäivän klassikoita kuin hoitavia kirkasvalolaitteita, joissa kaikissa yhdistyvät kaunis muotoilu ja erinomainen valo. Lisää valaisimistamme ja kirkasvalon hoitavasta vaikutuksesta voit lukea: www.innolux.fi/fi/kirkasvalohoito

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Innolux-osastolle Kyläkauppaan!

Kuva Ykköset-lehdestä 48/2016.