Kirkasvaloa syksyyn

Väsyttääkö pimeys? Onko energia vähissä? Kirkasvalohoidolla saat tutkitusti lisää energiaa ja parannat vireystilaasi. Anna meidän auttaa sinut alkuun.

Kirkasvalolaite korvaa tehokkaasti pimeänä vuodenaikana puuttuvan luonnonvalon. Voisitko sinäkin käyttää kirkasvaloa kotona tai työpaikalla? Jo 15min päivässä, mieluiten heti aamulla, kirkasvalohoitoa auttaa vireystilan ja energiatason parantamiseen. Olemme huomioineet kaikissa kirkasvalolaitteissamme hyvän valon lisäksi laadukkaan, kotimaisen tuotannon ja ajattoman muotoilun.

Kirkasvalo kotona

Kirkasvalohoito toimii silmien kautta joten se ei vie ylimääräistä aikaa: voit lukea, syödä aamupalaa, työskennellä tai vaikka katsoa televisiota samanaikaisesti. Riittää, että kirkasvalolaite on mallista riippuen 40–200 cm etäisyydellä. 

Helposti siirreltävä malli sopii hyvin asetettavaksi ruoka- tai työpöydälle, ja himmentimen avulla saat kirkasvalosta monikäyttöisen. Innolux Tubo, Innolux Aurora, Innolux Valovoima pöytä sekä Innolux Valovoima Mini soveltuvat pöydälle asetettavaksi.

Ripustettavat Innolux Candeo ja Innolux Candeo Air sopivat loistavasti keittiön ruokapöydän tai työpisteen yläpuolelle. Valaisimissa on kaksi valonlähdettä: kirkasvalo sekä tavallinen tunnelmavalo. Valon tehoa voi siis vaihtaa helposti valaisimen päällä olevasta keinukytkimestä, ja valaisimen korkeutta voi säätää johdossa olevasta korkeudensäätimestä.

Lattiamallit toimivat hyvin sohvan ja muiden oleskelutilojen yhteydessä. Innolux Valovoima lattia, Innolux Kubo ja Innolux Origo toimivat monissa kodin eri tiloissa.

Kirkasvalo toimistolla

Voit hyvin tehdä töitä tai nauttia kahvitauosta samalla kun nautit kirkasvalon luomasta hyvästä valosta. Kirkasvalolaitteen voi asettaa omalle työpöydälle tai ripustaa työpöydän yläpuolelle. Samalla kirkasvalo toimii tehokkaana työskentelyvalona. Kirkasvalo toimiston yhteisissä tiloissa taas luo energisoivaa tunnelmaa ja antaa kaikille mahdollisuuden ladata akkuja yksin tai yhdessä.

Tutustu työpöydälle sopiviin kirkasvalomalleihimme.

Ripustettavat kirkasvalomme: Innolux Candeo ja Innolux Candeo Air.

Yleisiin tiloihin soveltuvat tehokkaat ja monikäyttöiset kirkasvalomme: Innolux Supernova ja Innolux Mesa Mega.

 

Osaava asiakaspalvelumme auttaa myös mielellään erilaisten kysymysten kanssa info(at)innojok.fi . Innolux -kirkasvalolaitteet ovat tutkitusti tehokkaita ja sertifioituja lääkinnällisiä laitteita.

 

.