Kirkasvalosta apua talviaikaan siirtymisessä

Kirkasvalo auttaa unirytmin siirtämisessä talviaikaan.

Ulkoisista ärsykkeistä aamuinen valo on vahvin ihmisen vuorokausirytmien tahdistaja. Melatoniini tunnetaan ihmisen vuorokausirytmin säätelijöistä parhaiten. Tutkimustulokset antavat selvän näytön, että valo vaikuttaa voimakkaasti melatoniinin tuotantoon.

Kun kesäaamuna herää, valo tyrehdyttää melatoniinin tuotannon. Talvi poikkeaa kesäajasta niin, että herätessä on yhä pimeää. Jos melatoniinia erittyy aamulla heräämisen jälkeen (pimeään vuodenaikaan syksyllä ja talvella), ihmisen sisäinen kello menee epätasapainoon ja kesäajan vuorokausirytmi menee sekaisin. Tästä seuraa tavallisesti lokakuusta maaliskuuhun kestävät kaamosoireet, joita ovat muun muassa makean ja hiilihydraattipitoisen ruokavalion himo, heräämisvaikeudet ja liikaunisuus sekä voimattomuus ja päivänajan väsymys.

Miksi kirkasvaloa?

Tutkimukset ovat osoittaneet, että kirkasvalohoito lisää ihmisen energiatasoa ja vireystilaa päiväsaikaan sekä auttaa ylläpitämään hyvää työvirettä ja -motivaatiota.

Kaikilla Innolux-kirkasvalolaitteilla saadaan aikaan turvallinen ja tehokas 10 000 luksin valoteho, jossa valon väri on puhdas valkoinen (4000K). Kirkasvalolaite korvaakin tehokkaasti pimeänä vuodenaikana puuttuvan luonnonvalon. Päivittäinen kirkasvalohoitoaika vaihtelee henkilön valoherkkyyden mukaan.

Kaikki Innolux-kirkasvalolaitteet on suunniteltu monipuoliseen ja ympärivuotiseen käyttöön. Himmentimen avulla valaisinten valotaso saadaan säädettyä sopivaksi erilaisiin tilanteisiin ja tunnelmiin.

Kirkasvalolaitteemme valmistetaan ISO9001-laatustandardin mukaisesti täyttämään laatu- ja turvallisuusasetukset. Kirkasvalolaitteemme ovat sertifioituja lääkinnällisiä laitteita.

Kirkasvalolaitteen käyttö

Innolux -kirkasvalolaitteen käyttö on turvallista ja tehokasta. Kirkasvalohoito toimii silmien kautta joten se ei vie tehokasta aikaasi: Voit lukea, syödä aamupalaa, työskennellä tai jopa katsoa televisio samanaikaisesti.

Kirkasvalolaitteen tyypistä riippuen tehokasta kirkasvalohoitoa saat 40–145 cm etäisyydeltä. Saat kirkasvalohoidon hyötyjä jo 15 minuutin käytön jälkeen. Tehokkainta hoito on aamulla heti herättyäsi.

Innolux -kirkasvalolaitteen käyttö on turvallista ja tehokasta.

Kirkasvalohoito toimii silmien kautta joten se ei vie tehokasta aikaasi: Voit lukea, syödä aamupalaa, työskennellä tai jopa katsoa televisio samanaikaisesti.

Kirkasvalolaitteen tyypistä riippuen tehokasta kirkasvalohoitoa saat 40–145 cm etäisyydeltä.

Saat kirkasvalohoidon hyötyjä jo 15 minuutin käytön jälkeen. Tehokkainta hoito on aamulla heti herättyäsi.

- See more at: http://www.innolux.fi/fi/kirkasvalolaitteen-k%C3%A4ytt%C3%B6#sthash.NJ8b...

Lue lisää: http://www.innolux.fi/kirkasvalohoito