Kuukauden nosto: LED-versiot Jasmina ja Piccolo -valaisimista

Innoluxin mallisto laajeneekin entistäkin energiatehokkaammaksi, kun Innolux Piccolo -kalustevalaisinta ja Jasmina-yleisvalaisinta saa myös led-versioina.

Kaikki Innoluxin valaisimet ovat jo pidemmän aikaa olleet energiatehokkuudeltaan vähintään luokkaa A. Ledeillä päästään vieläkin korkeampaan energiatehokkuusluokkaan. Innoluxin mallisto laajeneekin entistäkin energiatehokkaammaksi, kun Innolux Piccolo -kalustevalaisinta ja Jasmina-yleisvalaisinta saa myös led-versioina. Jasmina sopii oivallisesti sekä kotien että julkisten tilojen yleisvalaisimeksi. Yksinkertaisista Jasmina-valaisimista saa helposti rakennettua kauniita asetelmia myös seinille.

Myös Innolux Piccolo-kalustevalaisimesta on nyt tarjolla entistäkin energiatehokkaampi ja pitkäikäisempi led-valonlähteellä toimiva vaihtoehto. Valaisinta voi käyttää integroituna tai asennettuna myymäläkalusteisiin, kylmäkaappeihin tai muihin, kompaktia valaisinta ja epäsuoraa valaistusta kaipaaviin kohteisiin. Kotikäytössä valaisin sopii keittiökaappeihin alatasoon tai kaappien päälle antamaan epäsuoraa valoa. Valaisimia on helppo ketjuttaa ja valaista täten laajojakin kokonaisuuksia yhden katkaisijan takaa.

Energiatehokkuusluokkiin voit tutustua täällä.