Mukana Suomi 100 -juhlavuodessa

Innolux on mukana Suomi 100 -juhlavuodessa Suomalaisen Työn Liiton kanssa. Suomi 100 -juhlavuoden kampanjan nimi on Made By Finland.

Made by Finland –kampanja on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 –juhlavuoden kampanja, ja se on koko juhlavuoden mittainen.

Kampanjan tarkoitus on juhlistaa Suomi 100 -juhlavuotta suomalaisen työn kautta. Suomalaisen Työn Liitto haluaa tällä kampanjalla tuoda esiin suomalaisen työn merkitystä koko yhteiskunnalle sekä tuoda kotimaisen työn ja jäsenyritystensä menestystekijöitä puheenaiheeksi niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Kampanjan kautta esittelemme menestystekijöitämme, omaa tarinaamme, omia osaajiamme ja sitä kaikkea työtä, josta olemme täällä Innojokissa ylpeitä. Olemme lisänneet Made by Finland -kampanjatunnuksen ja Suomi 100 -logon kotisivuillemme merkiksi siitä, että olemme mukana kampanjassa.

Made by Finland -kampanjan puitteissa on luvassa paljon erilaista toimintaa:

- Suomalaisen Työn Liiton teettämä tutkimus työhön, suomalaiseen osaamiseen ja tulevaisuuden menestystekijöihin liittyen
- Aktiivista viestintää eri kanavissa
- Tapahtumia ja tilaisuuksia yhdessä jäsenorganisaatioiden ja –yhteisöjen kanssa
- Avoimet ovet –tapahtumat alkutalvesta, jolloin avaamme ovet suomalaisiin yrityksiin
- SuomiAreenan Kansalaistori ja keskustelu syksyllä