Osallistu Instagram-kilpailuun Innolux-osastolla 6h2

Osallistu kilpailuun ja tule kuvaamaan keräilyharvinaisuus Senator-valaisin osastollemme 6h2. Osallistuaksesi kilpailuun, seuraa Instagram tiliämme @innoluxdesign ja jaa messuosastollamme kuvattu kuvasi Senator-valaisimesta Instagramissa tunnisteella #innoluxdesign ja #innoluxsenator. Kilpailun osallistujien kesken arvotaan yksi kotimainen Innolux Design -valaisin, arvo max. 200 €.

Kilpailusäännöt

Järjestäjä
Innojok Oy, Sirrikuja 3 L, 00940 Helsinki

Kilpailun viimeinen kilpailupäivä on 31.10.2017.
Arvonnan tulokset ilmoitetaan 30.11.2017 mennessä.
Palkinto toimitetaan vain Suomessa olevaan osoitteeseen.

Säännöt
Osallistuaksesi kilpailuun, seuraa Instagram tiliämme @innoluxdesign ja jaa messuosastollamme kuvattu kuvasi Senator-valaisimesta Instagramissa tunnisteella #innoluxdesign ja #innoluxsenator. Voimme jakaa kuvia myös omassa Instagram-profiilissamme. Kilpailuaika on 13.9. – 31.10.2017.

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt, joiden Instagram-tilit ovat julkisesti nähtävissä. Yksityisellä profiililla ei voi osallistua.
Kilpailuun osallistuminen edellyttää 15 vuoden ikää.
Kuvan täytyy olla osallistujan eli kuvan jakajan itsensä ottama ja/tai tekijänoikeudellisesti kuvan jakajan omaisuutta.
Kilpailun päättymisajan jälkeen saapuneita vastauksia ei oteta huomioon.

Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun osallistuvat kaikki osallistumisaikana vastanneet. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista.
Kilpailusta sulkeminen
Kilpailun järjestäjän päätöksellä voidaan asiattomiksi katsotut viestit sulkea pois kilpailusta.
Kilpailun järjestäjän päätöksellä voidaan myös viestit, jotka ovat puutteellisia, sulkea pois kilpailusta.

Kilpailun palkinnot
Kilpailun osallistujien kesken arvotaan yksi kotimainen Innolux Design -valaisin, arvo max. 200 €.
Palkinto
Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä muuhun tuotteeseen. Innojok Oy:sta otetaan voittajaan yhteyttä, jotta valaisimen toimituksesta voidaan sopia.

Kilpailun voittaminen
Kilpailun voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja palkinto toimitetaan voittajalle kuukauden sisällä kilpailun päättymisestä Itellan rahdilla järjestäjän lukuun. Voittajan nimi voidaan julkaista järjestäjän internetsivuilla sekä mahdollisen yhteistyökumppanin markkinointimateriaalissa.
Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen.
Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

Järjestäjän vastuu
Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.
Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän [ja yhteistyökumppanin] kaikesta vastuusta, joka aiheutuu, tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.
Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän [ja yhteistyökumppanin] myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.
Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.
Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa
Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.
Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää myös sähköiseen suoramarkkinointiin, jos osallistuja on antanut tähän suostumuksensa.
Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla rekisteriselosteesta.

Vastuu
Kilpailun järjestäjä ei vastaa odottamattomista olosuhteista aiheutuvasta kilpailun peruuntumisesta, lykkäämisestä tai muuttamisesta.
Sääntöjen hyväksyminen
Osallistujien katsotaan hyväksyneen nämä säännöt kokonaisuudessaan osallistuessaan kilpailuun.