Tapio Anttila Collection -valaisimien tuotanto siirtyy Innoluxille

Upeita uutisia: Tapio Anttila Collectionin valaisintuotanto siirtyy Innoluxille helmikuussa 2017.

Tapio täydentää osaamisellaan ja kokemuksellaan upeasti Innoluxin huippumuotoilijaryhmää. Anttilan tuotteet ja muotokieli sopivat luontevasti Innoluxin skandinaavisen laatuvalaisinmaailmaan. Anttila tuo mukanaan menestystuotteensa ja kokonaan uusia tuotteita.

Innolux toivottaa Tapio Anttilan lämpimästi tervetulleeksi Innolux-perheeseen! Tulossa on laadukkaita valaisimia, jotka kestävät sukupolvelta toiselle.

Tapio Anttila
Tapio Anttila (s. 1962) on sisustusarkkitehti ja muotoilija. Hänet tunnetaan yksinkertaisesta, jopa askeettisesta suunnittelutyylistään, jota höystää ripaus huumoria. Tapio Anttila on voittanut useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja ja valittu Suomessa vuoden kalustesuunnittelijaksi vuonna 2012. Hän työskentelee monipuolisesti tuotemuotoilun, konsepti- ja tilasuunnittelun aloilla. Anttilan suunnittelua ohjaa pelkistetyn muotokielen lisäksi pyrkimys ekologisuuteen.

Innolux
Innolux on Suomen johtava kirkasvalo- ja design-valaisinvalmistaja, jonka tuotteita viedään yli 30 maahan. Innoluxin asiantuntemuksella tuotantoon valitut innovatiiviset ja ajattomat valaisimet edustavat skandinaavista tyyliä, laatua ja toiminnallisuutta parhaimmillaan. Innolux on toiminnallaan ansainnut Avainlippu- ja Design from Finland -merkkien käyttöoikeuden. Kaunis muotoilu ja korkea laatu tekevät Innoluxin valaisimista pitkäikäisen hyvänolon lähteen, joka pysyy ajankohtaisena vuodesta toiseen. Innolux-valaisinten suunnittelijoihin kuuluu Suomen tämän päivän huippuja sekä maineikkaita suunnittelijoita 1950-luvulta.