Tervetuloa Innolux-kotiin Habitaressa!

25 vuotta hyvää valoa - tule visiitille Innolux-kotiin!

25-juhlavuottaan viettävän Innoluxin syksy on täynnä monipuolisia ja ajankohtaisia uutuuksia, jotka esitellään Habitaressa osastolla 6 F2.

Kotimaassa valmistetut, jopa käsityönä tehdyt uniikit valaisimet nostavat esiin yksilöllisyyden, innovaatiot sekä inspiraation.
Desing-valaisimemme viimeistelevät kodin sisutuksen ja luovat kauniin, häikäisemättömän valon avulla erilaisia tunnelmia.

Habitaren Innolux-kodissa on 4 eri huonetta tai tilaa – parveke, työhuone, olohuone ja makuuhuone. Huoneet esittelevät syksyn trendejä, jännittäviä uutuuksia sekä lahjakkaita eturivin uusia suunnittelijoita kuten Antrei Hartikainen, Anni Pitkäjärvi sekä Essi Peltonen. Osastomme on suunnitellut sisustussuunnittelija Seija Killström, Kodistamo.

  • Parveke-tilassa pääset tutustumaan Innolux X Tikau -tuoteperheeseen, jonka taustalla on jaettu pyrkimys luoda työtä ja rakentaa mahdollisuuksia valoisampaan tulevaisuuteen niille, jotka ovat yhteiskunnassa heikommassa asemassa. Parveke esittelee myös uniikin Lambada Savun design Samuli Naamanka. Valaisin on on tuhkalasitteella poltettu keramiikkavalaisin, jossa on käytetty uudenlaista valmistustekniikkaan. Siinä on vaikutteita japanilaisesta taidekeramiikasta yhdistettynä Suomen luonnon syviin sävyihin.

 

  • Työhuoneen uutuutena on Harri Koskisen suunnittelema Valovoima Mini sekä värillinen Valovoima. Muista osallistua äänestykseen uudesta väristä ja voit voittaa Innolux design-valaisimen! Työhuoneessa pääset ihastelemaan myös MyCafe-riippuvalaisinta, joka esittelee Innoluxin räätälöintimahdollisuuksia. Valaisimen on suunnitellut Pauli Partanen.

 

  • Olohuone ihastuttaa syvien kultaisten sävyjen ja messingin kimalluksella. Näe uuden värinen Senator Grey -valaisinpehe, design Lisa Johansson-Pape, ja ihastu Essi Peltosen juuri Innolux-kotiin toteuttamiin maalauksiin.

 

  • Makuuhuone valloittaa pastellisilla sävyillään. NUDE  on sisustusvärien klassikkoja – pehmeä beigen sävy toimii upeasti eri värien ja materiaalien kuten puun tai metallin kanssa. Innolux-koti esittelee monta valaisinta uutuusväreissä, tule löytämään oma suosikkisi!

 

Innoluxin elegantit valaisimet ovat muotoiltu kestämään aikaa, ja ne sopivat niin minimalistiseen, rouheaan kuin värikkääseenkin sisustukseen.

Tervetuloa inspiroitumaan laajan, liki 500 valaisimen ja kirkasvalolaitteen valikoimasta! Habitare on Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma. Habitare on auki 12.-16.9.2018.