Tule kokeilemaan kirkasvalojoogaa!

Aloita vuosi 2016 kirkkaasti joogan ja kirkasvalon siivittämänä! Tilaisuudessa myös kirkasvalotietoisku.

Tule joogaamaan kirkasvalossa Eveliina Hanskin ja Innoluxin kanssa!

Suomi on tunnettu valoisista kesäöistä, mutta talvella moni kärsii lyhyistä päivistä ja kaamoksesta. Kirkasvalo auttaa talviseen luonnonvalon puutteeseen ja ehkäisee kaamosmasennusta. Unirytmi pysyy vakaana ja herääminen ei tunnu vaikealta - hoito on nopea, helppo ja turvallinen tapa lisätä yleistä hyvinvointia. Tutkimusten mukaan kirkasvalohoidolla vireystila kohoaa ja motivaatio pysyy yllä.

Aamujooga puolestaan aktivoi sympaattista hermostoa kahvin tavoin. Lisäksi ruumiinlämpö nousee ja virkistyminen nopeutuu. Keskittymistä vaativa jooga rauhoittaa mieltä. Säännöllisesti harjoitettuna flow-jooga kehittää koko vartalon voimaa, notkeutta ja tasapainoa.

Eveliina Hanski Yoga ja Innolux yhteistyössä tarjoavat 90 minuuttia hyvää oloa - joogaa ja kirkasvalohoitoa samanaikaisesti lauantaina 16.1. klo 9:30-11:00 Korjaamon Kulmasalissa (Töölönkatu 51 a–b, 00250 Helsinki)! Tapahtuma sisältää tietoiskun kirkasvalohoidosta sekä kaikentasoisille sopivan flow-joogatunnin kirkasvalolamppujen loisteessa.

Ilmoittaudu mukaan lunastamalla paikka Holvin kautta: www.holvi.com/shop/eveliinahanskiyoga

Lisätietoa kirkasvalohoidon ja aamuliikunnan hyvistä puolista voit lukea esimerkiksi professori Timo Partosen haastattelusta: http://www.hs.fi/hyvinvointi/a1448852306354

Tutustu myös tapahtuman Facebook-sivuun.

*** Ilmoittautuminen suoritetaan maksamalla tapahtumamaksu, ja maksu hyvitetään vain lääkärintodistusta vastaan. ***