Valoa terassille: Innolux terassivalaisimet

Mistä tunnistat hyvän terassivalaisimen? Innoluxin terassivalaisimet ovat paitsi kauniita, myös monikäyttöisiä. Innolux Design -malliston valaisimista Q-valaisin, Kubo, Origo sekä Pinja valloittavat nyt myös ulkotilan. Näillä valaisimilla voit valaista hämärät hetket miellyttävästi niin parvekkeella, terassilla kuin puutarharyhmän yhteydessä.

Hyvä terassivalaisin on monikäyttöinen: Innolux Kubo toimii paitsi hämärässä valaisimena ja tunnelman luojana myös valoteoksena ja talvella vaikka sisävalaisimena. Kubon suunnittelija Eero Aarnio palkittiin tämän valaisimen kirkasvalolaiteversion muotoilusta Red Dot design-palkinnolla vuonna 2011. Wallpaper* Design-palkinnon kyseinen valaisin pokkasi vuonna 2011. Kuboa saa myös pöytävalaisimena.

Origo-valaisimen syntytarina lähtee suomalaiseen perinteeseen sopivasti savusaunasta. Eero Aarnion savusaunassa lauteita kannattelee puutolppa, jonka yläreunaan Aarnio on itse veistänyt käteen sopivan tukevan kahvan. Kahvan muoto toimi suunnittelijan inspiraationa, kun hän lähti suunnittelemaan Origo-kirkasvalolaitetta. Origo-tuoteperheeseen kuuluvat lisäksi Innolux Origo -kirkasvalolaite, Origo pöytävalaisin sekä Innolux Origo -terassivalaisimet, jotka ovat saatavilla M- ja L-kokoisina.

Q-istuinvalaisin puolestaan on Vilja-Valpuri Laxeniuksen suunnittelema. Q-valaisimia voi käyttää paitsi valaisimena, myös istuimena. Niistä saa koottua hauskan ympyrän tai vaikkapa S-kirjaimen mallisen pidemmän sommitelman. Yksittäisen valaisimen voi sijoittaa vaikkapa terassin nurkkaa valaisemaan: 90 asteen kulma ylettyy seinästä seinään luoden nurkastakin potentiaalisen istuma-alueen. Q-istuinvalaisinta saa myös pelkkään sisäkäyttöön soveltuvana mallina.

Kaikki terassivalaisimemme ovat IP44-kosteussuojattuja.

Kuvan muut tuotteet: Mustavalkoiset tyynyt ja peitot 1kertaa2, keltainen penkki, pullot ja keltainen, siksak-kuvioinen tyynynpäällinen lattialla Moko, kahvikupit Laura Timosaari ja Anna van der Lei. Muut tekstiilit ja somisteet Mosa Interiorsista.


Innolux terassivalaisimet »