Valon ja valaistuksen asiantuntija

Innolux tarjoaa laajan valikoiman kotimaisia design-valaisimia ja kirkasvalolaitteita sekä valaistukseen liittyviä palveluita.

Innoluxin palvelut

lnnoluxilla on laaja valikoima julkitiloihin sopivia, ajattomia design-valaisimia, joiden valaistusominaisuudet ovat huippuluokkaa. Tuotteemme ovat muunneltavissa projektikohtaisesti ja valmistamme valaisimia myös mittatilaustyönä.

Tarjoamamme lisäpalvelut:

  • Valaisinsuunnittelu ja projektikohtainen valaisinvalmistus
  • Olemassa olevien mallien räätälöinti projekteihin
  • Sopimusvalmistus
  • Valaistussuunnittelu
  • Asunnonmuutostyöt heikkonäköisten eritystarpeisiin

Mitä on hyvä valo?

Hyvä valo ei tarkoita vain kaunista valaisinta, vaan se syntyy useista osatekijöistä. Valo vaikuttaa ihmisten elinvoimaisuuteen ja toimintatarmoon. Meidät erottaa muista toimijoista se, että keskitymme nimenomaan terveyttä edistävän, häikäisemättömän ja funktionaalisen valon tuottamiseen designia unohtamatta. Valaisimen pääasiallinen tarkoitus on valaista tila, ulkonäkö tulee vasta tämän jälkeen; Innoluxin tuotteen hankkimalla saat molemmat näistä automaattisesti.

Innoluxin valaisimissa kirkasva valonlähde on piilossa kuvun sisällä ja valo suodattuu tasaisesti kuvun/häikäisysuojan läpi ja tekee valosta silmälle miellyttävää silti valaisimen tehosta ja ulkonäöstä tinkimättä.

Hyvä valaisin mahdollistaa myös energiatehokkaiden valonlähteiden käytön: kaikki Innoluxin tuotteet ovat jo pidemmän aikaa olleet energiatehokkuusluokaltaan vähintään A-luokkaa.

Hyvä valaisin säästää energiaa myös olemalla pitkäikäinen. Tuotteet on myös suunniteltu siten, että niihin saa laitettua tarvittaessa myös voimakkaampia valonlähteitä. Valotehon tarve kasvaa esimerkiksi ikääntyessä.

Ekologista on myös se, että Innoluxin valaisimet on valmistettu siten, että ne kestävät sukupolvelta toiselle aivan kuten alkuperäiset Orno-klassikotkin. Valaisimemme ovat ajattomia ja muotoilultaan skandinaaviseen muotokieleen mieltyneelle sopivia. Tuotteemme kestävät aikaa niin teknisesti kuin sisustuksellisestikin. Pyrimme tekemään valaisimista sellaisia, että ne sopivat mahdollisimman useaan kotiin ja ovat monikäyttöisiä. Esimerkiksi kirkasvalolaitteemme toimivat himmentimen ansiosta tunnelmavalaisimena niinä aikoina, kun kirkasvalohoitoa ei tarvita.

Valaisimemme komponentit valitaan huolella: tällä varmistamme tuotteidemme kestävyyden ja luotettavuuden. Jos jokin kuitenkin menee pieleen, saa meiltä varaosia vaikka kadonneen ruuvin tai muutossa rikki menneen kuvun tilalle. Toimitamme edelleen silloin tällöin ripustusruuveja mm. Ornon aikoinaan valmistamiin vintage-Lokkeihin. Uusilla tuotteillamme on kahden vuoden alkuperäisosatakuu.

 

Tutustu tarkemmin palveluihimme.