Takaisin listaukseen »

Kirkasvalolaitteen vianetsintä

Jos kohdalle sattuu vialliselta vaikuttava tuote, kannattaa ongelman ratkaisemiseksi kokeilla ensin seuraavaa neljää keinoa.

 

VALAISIN EI SYTY

Loistelamput saattavat irrota kuljetuksen aikana pois ja kaikissa malleissa lamput eivät ole valmiina paikoillaan. Tarkista, ovatko loistelamput kunnolla kiinni lampunpitimissä.

 

VALO VÄRISEE                 

Jos valo värisee, tarkista, että himmennin on täydellä tehollaan. Himmennettäviä kirkasvaloja tulee polttaa noin 10–20 tuntia täydellä teholla. Sen jälkeen lamput eivät enää värise, kun niitä himmentää.

 

VALO EI OLE KIRKAS      

Kirkasvalo voi näyttää aluksi himmeältä. Tämä johtuu siitä, että loistelamppuja tulee polttaa noin 100 tuntia, ennen kuin ne saavuttavat täyden voimakkuutensa. Kun kirkasvalolaitteen ottaa käyttöön, sitä pitää käyttää aluksi 100 tuntia, ja sen jälkeen valon ei pitäisi enää olla himmeä.

 

OSA PUUTTUU TAI ON VIALLINEN

Jos valaisimessa on viallinen osa tai valaisimesta puuttuu jokin osa, joka on lisättävissä tai vaihdettavissa valaisimeen myymälässä, voi varaosaa pyytää kirjoittamalla sähköpostia osoitteeseen innojok@innojok.fi

 

Innolux myöntää tuotteilleen kahden vuoden takuun (ei koske vaihdettavia valonlähteitä). Tarjoamme valaisimien LED komponenteille 5 vuoden takuun.