Mallistot

Innolux-valaisinmallistoja on kolme: Design, Bright ja Pro.

Valtaosa mallistojen tuotteista on valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu-merkki.

 

Innolux Design

 Innolux Design -mallisto tuo hyvän, häikäisemättömän valon lähelle ihmistä. Teknisesti ja visuaalisesti edistykselliset tuotteemme kestävät aikaa ja kulutusta. Tunnetut muotoilijat ja yrityksemme asiantuntijuus varmistavat hyvän laadun ja toimivuuden. Valmistus tapahtuu mahdollisimman paljon kotimaassa. Monikäyttöisyys ja kohtuuhintaisuus mahdollistavat sen, että tuotteemme tuovat valoa ja tunnelmaa jokaisen kodin arkeen.

Innolux Design mallisto »

 

Innolux Bright

Innolux Bright -mallisto tarjoaa kirkasvalolaitteita, jotka tutkitusti lisäävät hyvinvointia. Tuotteemme on kehitetty alan tutkimuksiin ja suomalaiseen tietotaitoon luottaen. Innoluxista löytyy johtava kirkasvalojen asiantuntijuus ja ymmärrys sen terveysvaikutteista. Tarjoamme parhaat ratkaisut ihmisille, jotka haluavat pitää huolta hyvinvoinnistaan. Yhteistyömme suomalaisten muotoilijoiden ja suunnittelijoiden kanssa varmistaa sen, että Innolux Bright -malliston tuotteet ovat sekä toiminnallisesti että sisustuksellisesti huippuluokkaa.

Innolux Bright mallisto »

 

Innolux Pro

Innolux Pro on valikoima laadukkaista komponenteista valmistettuja, luotettavia ja pitkäikäisiä valaisimia. Nopea toimitusaika, helppo asennettavuus ja hyvä varaosien saatavuus tekevät meistä luotettavan kumppanin kaikenlaisiin projekteihin. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa räätälöimään sopivimman ratkaisun jokaiseen kohteeseen ja käyttötarkoitukseen.

Innolux Pro mallisto »

 

Innolux Design Export

Export mallisto tuo yhteen skandinaavisen muotoilun ja hyvän, häikäisemättömän valon. Kansainväliseen myyntiin olemme koonneet valikoidun joukon suosituimpia valaisinmallejamme.

Innolux Design Export mallisto »