Stockmann Henkilöstöruokala

Osoitteessa Helsingin Takomotie 1-3 avautuu sisääntulosta oikealla bistro-tyyppinen Stockmannin henkilöstöravintola. Tunnelmaa ravintolaan luovat keraamiset Lambada-valaisimet.

Stockmannin henkilöstöruokalassa on rouhea tunnelma, jota on luotu rohkealla värinkäytöllä sekä yhdistelemällä vanhaa, hyvin vanhaa ja uutta. Seinille on suunniteltu tapettimaisia kollaaseja yli 50 vuotta vanhoista Stockmannin mainoksista. Tilassa on myös hyödynnetty vanhoja Keravan Puusepäntehtaan valmistamia tuoleja, joista on koottu kutsuvia istuinryhmiä. Paikalle loppusilauksen ja tunnelmallista valoa luovat Innoluxin keraamiset Lambada-valaisimet. Valaisimia on tilassa kolmea väriä: mustaa, valkoista ja tiilenpunaista. Sisustusarkkitehti SIO Pasi Hämäläinen kertoo:

"Valaistuksessa päädyttiin Lambadaan siitä yksinkertaisesta syystä, että valaisin oli juuri tarkoitukseen sopivan kokoinen, siinä on sopivasti eri värivaihtoehtoja ja materiaali ei ole niin kovin tavallinen. Valaisimessa oli juuri sellaista luonnetta mitä kaivattiin tilaan tunnelman luojaksi. Lisäksi valaisimen hinta-laatu –suhde miellytti tilaajaa."

Tutustu tästä tarkemmin Innolux Lambadoihin ja Innoluxin Pro-tuotteisiin

Kuvat: Pirita Paananen