Jens Lindgren ja Juho Lyytikäinen

s. 1983 ja 1980

Kaverivaljakon yhteinen luonteenpiirre on idearikkaus ja halu suunnitella uutta. Suunnittelun lähtökohtana on tarpeen täyttävä uuden luominen yhteensulavasti, niin että kokonaisuus on mahdollisimman toimivaa.

Juho lyytikäinen ja Jens Lindgren tekivät yhdessä töitä ulkoleikkivälineiden parissa ja huomasivat, että molemmilla oli samanlainen intohimo tuotesuunnitteluun ja muotoiluun. Tärkeimpänä yhdistävänä tekijänä heillä on se, että molemmat ovat luovia ja toisiaan hyvin ymmärtäviä.

Juho Lyytikäinen luonnehtii työskentelyään: "Yritän aina yhdistää osaamisiani, kuten insinööriyttäni ja luovaa hulluuttani. Minulla on aina ollut mielenkiintoa teknisiin ratkaisuihin kuitenkin niin, että yksinkertaisuus on muodokkaan kaunista."

Jens Lindgren taas kuvaa suunnitteluaan: "Tuotteeni perustuvat usein arkielämän ongelmiin, jotka pyrin kääntämään mahdollisuudeksi. Erityisen kiinnostunut olen esineiden ja alueiden suunnittelusta. Haluan tuotteistani näkyvän, että funktionaalisuutta ja leikkisyyttä voi hyvin yhdistää."