Uutuudet 2014

Innoluxin uutuudet 2014 juhlistavat hyvää valoa ja suomalaista suunnittelua. Tutustu tulevaisuuden klassikkoihin nyt! Innolux design -malliston valaisimissa on tärkeää tyylikkyys, energiataloudellisuus sekä hyvä häikäisynsuojaus. Mallistossa on moderneja nyky-suunnittelijoiden valaisimia sekä uudelleen tuotantoon otettuja klassikkoja.

Valo ja sen määrä vaikuttaa elämäämme ja hyvinvointiimme merkittävästi. Tarvitsemme valoa näkemiseen ja päivittäisiin askareisiin, lisäksi valaistuksella voidaan vaikuttaa tunnelman luomiseen. Kauniisti toteutettu valaistus luo kotiin oman ainutlaatuisen ilmapiirin, kodin hengen. Innoluxille hyvä valo merkitsee kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävää, häikäisemätöntä ja käyttötarkoitukseen sopivaa valoa. Hyvä valo on lähtökohtana myös vuoden 2014 uutuusmalliston suunnittelussa.

 Innolux on suomalaisen työn ja muotoilun puolestapuhuja. Tänä vuonna mukana on uutuuksia sekä kotiin että toimistoon, upouusia tuotteita sekä uustuotantoon otettuja klassikkoja. Modernia, skandinaavista linjakkuutta uutuusvalaisimiin ovat kanavoineet Kirsi Enkovaara, Niilo Konttinen, Mikko Laakkonen, Irina Pått ja Meeri Särkkä. Lisäksi mallisto sisältää Lisa Johansson-Papen ja Yki Nummen ajattomia hengentuotteita 50- ja 60-luvulta. Yleisölle uutuudet esitellään syksyn Habitare-messuilla.

Valaisinuutuudet ovat saatavilla jälleenmyyjiltämme syksyn 2014 kuluessa.

Lisätietoja:

marketing@innojok.fi tai

Paula Kankaanpää, puh. 040 962 4118 tai

Miia Suvi, puh. 040 179 3655