Företag

Innolux är ett varumärke från Innojok Oy, en finländsk lamptillverkare och lampspecialist som grundades 1993. För oss är det viktigt att våra produkter ger bra belysning och atmosfär till alla utrymmen och för alla behov.

De tidlösa produkterna från Innolux är tillverkade för att hålla från en generation till nästa. Mer än 80 procent av tillverkningen sker i Finland. Med den vackra formgivningen och den höga kvaliteten utgör produkter från Innolux en bestående källa till välbefinnande i ditt hem.

Ljus spelar en stor roll i våra liv. Det ger oss säkerhet, komfort, välbefinnande och hälsa.  Innolux produkter ger ett effektivt och icke-bländande ljus och kan vara en hjälp vid speciella behov. Innojok har tre kollektioner: Innolux Design, Innolux Bright och Innolux Pro.

Innolux produktfamilj fortsätter att växa och utvecklas. Utmärkta produkter, tilllmötesgående och kunnig kundtjänst och snabba leveranstider har gjort Innolux till marknadsledande inom ljuslösningar på vår finländska hemmamarknad. Vårt expertkunnande har också lett till ett brett samarbete med arkitekter, inredningsdesigners och ingenjörer.